Είμαστε μια ομάδα μαθητών και φοιτητών που δεν πιστεύουμε σε ο,τιδήποτε μας παρουσιάζεται ως μοντέρνο και αληθινό. Αμφισβητούμε καθετί δήθεν προοδευτικό που τελικά μας προδίδει!Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Ονομαστήρια ΣεβασμιωτάτουΤην 28ην Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ ΕΦΡΑΙΜ εόρτασε με κατάνυξη και απλότητα λόγω της οικονομικής κρίσεως τα Ονομαστήριά Του εις την Αίγιναν.
Την κυριώνυμον της εορτής εις το παρεκκλήσιον του Οσίου Εφραίμ εντός του Κέντρου Νεότητος, ετελέσθη η Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας προ της απολύσεως ομίλησε εμπνευσμένα περί του οσίου Εφραίμ, και εν συνεχεία ευχαρίστησε τους Πατέρας, τον χορό των μοναζουσών, τις αρχές της Αιγίνης, τον Δήμαρχο Σπετσών και τον  ευσεβή λαό.
Ακολούθησε εόρτια προσφώνηση εκ μέρους του Ι. κλήρου από τον Γ.Α.Ε π. Ακίνδυνο Γ. Δαρδανό, ενώ συμπροσευχήθηκαν  κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως μας, και χορός μοναζουσών εκ των Ι. Μονών της Αιγίνης. Έψαλλε χορός Ιεροψαλτών υπό την χοραρχία του Πρωτοψάλτου κ. Στυλιανού  Κρητικού.


Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας παρετέθη εόρτιο πρωϊνό εις το αρχονταρίκιον του Κ. Νεότητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου