Είμαστε μια ομάδα μαθητών και φοιτητών που δεν πιστεύουμε σε ο,τιδήποτε μας παρουσιάζεται ως μοντέρνο και αληθινό. Αμφισβητούμε καθετί δήθεν προοδευτικό που τελικά μας προδίδει!Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη εορτή κατηχητικών σχολείων Αιγίνης


  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη από παιδιά και γονείς αμφιθεατρική αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας Αίγινας, η χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων Αιγίνης.
  Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο βυζαντινούς ύμνους, τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα, ποιήματα, και σκετς περνώντας με ενάργεια σ’ όλους το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων.
  Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κληρικοί της νήσου ο δήμαρχος Αιγίνης κ. Θεοδόσιος Σακκιώτης και ο αντιδήμαρχος Αιγίνης κ. Νεκτάριος Κουκούλης. Μετά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Δήμαρχος, ο υπεύθυνος του Κέντρου Νεότητας και υπεύθυνος νεότητας Αιγίνης π. Σάββας Ζέρβας διαβίβασε σε όλους τις ευχές και τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εφραίμ, ευχαριστώντας παραλληλα τα παιδιά και τους γονείς τους, που τα οδηγούν στην αγκαλιά της τοπικής Εκκλησίας.
Στο τέλος διενεμήθη ένα μικρό ενθύμιο της εορτής σε όλα τα παιδιά. Στην έξοδο δε προσφέρθηκε μικρό κέρασμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου