Είμαστε μια ομάδα μαθητών και φοιτητών που δεν πιστεύουμε σε ο,τιδήποτε μας παρουσιάζεται ως μοντέρνο και αληθινό. Αμφισβητούμε καθετί δήθεν προοδευτικό που τελικά μας προδίδει!



Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ονομαστήρια Σεβασμιωτάτου







               Την 28ην Ιανουαρίου ε.έ ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ ΕΦΡΑΙΜ  εόρτασε  με κατάνυξη και απλότητα λόγω της οικονομικής κρίσεως τα Ονομαστήριά Του εις την Αίγιναν.  Την κυριώνυμον της εορτής εις το παρεκκλήσιον του Οσίου Εφραίμ εντός του Κέντρου Νεότητος, ετελέσθη η Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας με την συμμετοχή των Γ. Α. Επόπτου Αιγίνης π. Αμφιλοχίου, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιγίνης π. Νικολάου και του Διακόνου.  Ομίλησε ο λόγιος κληρικός και συγγραφέας Αρχιμ. π. Ευδόκιμος Καρακουλάκης ο οποίος με γλαφυρότητα, οξύνοια και διεισδυτικότητα  παρουσίασε την προσωπικότητα του Σεβ.  Ποιμενάρχου μας.
             Ακολούθησε εόρτια προσφώνηση εκ μέρους του Ι. κλήρου από τόν Γ.Α.Ε π. Ακίνδυνο Γ. Δαρδανό, ενώ συμπροσευχήθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Αρχιμ. π. Ιερόθεος  Καλογερόπουλος, κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως μας, και χορός μοναζουσών εκ των Ι. Μονών της Αιγίνης.
            Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας προ της απολύσεως  ευχαρίστησε τους πατέρας, τον Δήμαρχο Αιγίνης τις αρχές και τον  ευσεβή λαό. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας παρετέθη εόρτιο πρωϊνό εις το αρχονταρίκιον του Κ. Νεότητος.

                                                                                                        Εις πολλά έτη Δέσποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου