Είμαστε μια ομάδα μαθητών και φοιτητών που δεν πιστεύουμε σε ο,τιδήποτε μας παρουσιάζεται ως μοντέρνο και αληθινό. Αμφισβητούμε καθετί δήθεν προοδευτικό που τελικά μας προδίδει!Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη εορτή κατηχητικών σχολείων Αιγίνης και Αγκιστρίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη από παιδιά και γονείς αμφιθεατρική αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας Αίγινας, η χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων Αιγίνης και Αγκιστρίου.
            Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο βυζαντινούς ύμνους, τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα, ποιήματα, σκετς και θεατρικά περνώντας με ενάργεια σ’ όλους το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων.
 Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κληρικοί των νήσων ο δήμαρχος Αιγίνης κ. Θεοδόσιος Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος Αιγίνης κ. Νεκτάριος Κουκούλης, και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Τζίτζης. Μετά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Δήμαρχος, ο υπεύθυνος του Κέντρου Νεότητας και υπεύθυνος νεότητας Αιγίνης π. Σάββας Ζέρβας διαβίβασε σε όλους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτου μας κ. Εφραίμ, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν παντοιοτρόπως στην διοργάνωση της εορτής και διένειμε μαζί με τον Γενικό Αρχιερατικό Επόπτη Αιγίνης π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη ένα μικρό ενθύμιο της εορτής σε όλα τα παιδιά. Στην έξοδο δε προσφέρθηκε ένα μικρό κέρασμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου