Είμαστε μια ομάδα μαθητών και φοιτητών που δεν πιστεύουμε σε ο,τιδήποτε μας παρουσιάζεται ως μοντέρνο και αληθινό. Αμφισβητούμε καθετί δήθεν προοδευτικό που τελικά μας προδίδει!Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Εορτή Χριστουγέννων κατηχητικών σχολείων Αιγίνης και Αγκιστρίου

        Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη από παιδιά και γονείς αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος στην Αίγινα, η χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων Αιγίνης και Αγκιστρίου.

      Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο βυζαντινούς ύμνους, τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα, ποιήματα, σκετς και θεατρικά περνώντας με ενάργεια σ’ όλους το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων!

        Τα παιδιά παρακολούθησαν, επίσης, οι κλήρικοί των νήσων καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ. Στην καταληκτήρια προσλαλιά του ευχαρίστησε τους ιερείς για την προσφορά τους στην κατήχηση της νεότητας, εξήρε ιδιαιτέρως το έργο των συνεργατών τους, κατηχητών και κατηχητριών και επαίνεσε τα παιδιά για τα πολλαπλά μηνύματα που πέρασαν μέσω της εορτής.

          Τέλος όλοι πήραν ένα μικρό αναμνηστικό από τον Σεβασμιώτατο λαμβάνοντας την ευλογία του, ενώ στην έξοδο προσφέρθηκε ένα μικρό κέρασμα.

Καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου