Είμαστε μια ομάδα μαθητών και φοιτητών που δεν πιστεύουμε σε ο,τιδήποτε μας παρουσιάζεται ως μοντέρνο και αληθινό. Αμφισβητούμε καθετί δήθεν προοδευτικό που τελικά μας προδίδει!Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Δελτίο τύπου εορτής Χριστουγέννων


Με μεγάλη επιτυχία, και με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Εφραίμ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη από παιδιά και γονείς αμφιθεατρική αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας Αίγινας, η χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων Αιγίνης και Αγκιστρίου.
            Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο βυζαντινούς ύμνους, τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα, ποιήματα, σκετς και θεατρικά περνώντας με ενάργεια σ’ όλους το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων.
 Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κληρικοί των νήσων και ο δήμαρχος Αιγίνης κ. Δημήτριος Μούρτζης. Μετά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Δήμαρχος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ομίλησε εμπνευσμένα στα παιδιά και τους γονείς τους λέγοντας, ότι ο Θεός είναι αγάπη, τη Σάρκωση αυτής της αγάπης εορτάζουμε τα Χριστούγεννα. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε από ένα μικρό αναμνηστικό χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλα τα παιδιά. Στην έξοδο δε, προσφέρθηκε ένα μικρό κέρασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου